Norsk jenter kvinnelig ejakulasjon

norsk jenter kvinnelig ejakulasjon

Kvinnelig ejakulasjon, ofte kalt «squirting», er antakelig svært vanlig, men det snakkes nesten aldri om det. For mange er det skamfullt. Kvinnelig ejakulasjon innebærer utskilling av væske fra urinrøret. Denne væsken er imidlertid ikke urin, og selve ejakulasjonen kan ofte. Jeg har alltid lurt på hvorfor det ikke går for dere jenter "på skikk. på norsk har det blitt hetende kvinnelig utløsning, mens svenskene har vært  Sex: Er dette normalt? - Kropp og helse.

Norsk jenter kvinnelig ejakulasjon - Odda

Vi vil gjerne beholde KG som ett seriøst og "rent" sted. Edderkoppkabal Innlegg: 21 Del Upassende innlegg? norsk jenter kvinnelig ejakulasjon

Videos

En Gal Jente! oppskrift på kvinnelig ejakulasjon. Hei. jeg er ei jente som lurer på om det er normlat at når en får orgamse så kommer det kjempe mye, dette. Ejakulasjon er utstøting av væske fra kjønnsorganet ved seksuell opphisselse. Kvinnelig ejakulasjon har i motsetning til mannens ingen biologisk funksjon. Hei! Tar opp en gammel tråd der Jeg lurer på om det går an å sprute uuten å få orgasme?? For det har runnet ut en væske (som jeg er.

0 thoughts on “Norsk jenter kvinnelig ejakulasjon

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *