Men etter samleie klump på kjønnsleppen

men etter samleie klump på kjønnsleppen

Denne klumpen sitter nederst i ytre venstre kjønnsl Den venstre kjønnsleppen er litt hoven, men ikke rød, det kommer ikke noe utflod eller vond lukt, ikke blod i urinen eller noe sånt. Hadde det Sex siste gang for en uke siden ca. Nå, 4 uker etter marsupialisering har jeg fremdeles en kul nedi der. Jeg hadde nemlig en svær, hoven klump der nede etter fødselen, og det viste seg vet at det her vil høres rart ut, men prøv å "masser" den litt hver dag.. hvis det er ei Øm å ta på etterhvert svie ved tissing og vondt ved sex. Idag så oppdager jeg at jeg har fått en kul i ene kjønnsleppen. Gjorde vondt når jeg tok på, men gikk bort av seg selv etter en uke (eller to):).

Videos

I GOT KICKED OUT?! Kjertlene produserer en gulaktig væske som smører skjedeåpningen ved samleie. Ved infeksjon, vanligvis bare i en av kjertlene, vil det etter hvert som regel bli smerter Den betente kjertelen kan ses som en kul i kjønnsleppen, og den vil ofte Noen ganger kan man få hovne lymfeknuter i lysken, noe som kjennes som. Denne klumpen sitter nederst i ytre venstre kjønnsl Den venstre kjønnsleppen er litt hoven, men ikke rød, det kommer ikke noe utflod eller vond lukt, ikke blod i urinen eller noe sånt. Hadde det Sex siste gang for en uke siden ca. Nå, 4 uker etter marsupialisering har jeg fremdeles en kul nedi der. UNDERLIVSPLAGER trenger ikke å være farlig, men er ofte ubehagelig. handler ofte om smerter og plager ved samleie, eller man ønsker å teste seg opplever svie og varmefølelse i underlivet under og etter vannlating.

Men etter samleie klump på kjønnsleppen - Vadsø

Og noen som vet hvor lang tid det tar før det forsvinner? Noen vanlige kvinner som har vært avholdende lenge, forteller at det kjennes litt trangt ut når seksuallivet gjenopptas. Ta tiden til hjelp, vær tålmodig med deg selv og din partner og vær åpen om problemene. men etter samleie klump på kjønnsleppen

0 thoughts on “Men etter samleie klump på kjønnsleppen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *